COVID-19
Wij vragen om een mondmasker te dragen als u naar ons bedrijf komt. Bedankt voor het begrip.

Gebroeders Geens missie

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter de wendbare Rollmops en de multifunctionele Knikmops kiest voor een volledige productielijn in België.

Het bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de machinebouw heeft een duidelijke missie, die ze ook de komende jaren wil uitdragen.
"Gebroeders Geens wil met betrouwbare knikladers en transportmachines zware arbeid verlichten en rendabel maken. Dit door onze machines kwalitatief en robuust, maar tevens licht en wendbaar te maken.

Hiervoor produceren wij bedrijfszekere en multifunctionele machines. Deze zijn gemakkelijk te besturen en onderhouden. Aangevuld met een uitgebreid aanbod aan hydraulisch aangedreven aanbouwdelen zijn ze voor bijna elke job inzetbaar.

Hiermee willen wij het besten bieden aan landbouwers, wegenwerkers, tuinaanleggers, bouwfirma’s, boomverzorgers, gemeentewerkers en nog vele anderen.

Met de Belgische Knikmops en Rollmops hun duurzaamheid en compacte werkkracht wordt u op moeilijke locaties, in veeleisende situaties van veel handenarbeid ontlast."

 

Contacteer ons