Gebroeders Geens wordt 30 jaar - demodag 8/02/2019

Gebroeders Geens het constructiebedrijf van Knikmops bestaat dit jaar 30 jaar. Dit wordt dus een feestjaar met de nodige, nog aan te kondigen, festiviteiten. De eerste dag om te onthouden is 8 februari 2019. Dan is het demodag in de nieuwe overdekte hal. 

De demo wordt gegeven met een levellerbord. Deze is al geruime tijd beschikbaar in het Knimops assortiment. Het levellerbord werkt in combinatie met een elektronisch gestuurde Knikmops. De machine neemt dan de volledige sturing van de machinist over door wil zeggen dat de sturing in de machine zit en niet langer in het bord zelf. Voordeel van deze opbouw is dat de ontvangers op een egalisatiebord of andere kunnen gemonteerd worden en dat ook met andere aanbouwdelen kan gewerkt in combinatie met de lasersturing.

De nieuwe overdekte hal waarin de demodag wordt gegeven, is het nieuwe magazijn. Deze wordt gezet om de opslag te vergroten en centraliseren binnenin het bedrijf. Alle vernieuwingen van de laatste tijd staan in het teken van het vergroten van de productiecapaciteit. In deze hal kunnen we perfect ons levellerbord demostreren, net als ons egalisatiebord en ons vacuümsysteem. Met het vacuümsysteem kunnen we Stelconplaten plaatsen.

Alle geïnteresseerden zijn welkom van 10h tot 19h bij Gebroeders Geens.

Meer info ook op wegenbouw.be.

Contacteer ons